Vi byter alla typer av tak!

Tegelpannor, betongpannor, plåttak och papptak. Inget tak är för stort eller för litet för oss!

Ett lokalt takföretag.

Villaverket har sin utgångspunkt i Motala. Vi har valt att satsa på den lokala marknaden. Om du bor i  Motala, Vadstena, Borensberg, Mjölby med omnejd är vi ett självklart alternativ när det är dags att byta ditt tak.

Rekomenderade takläggare.

Vi är rekomenderade takläggare av K-bygg i Motala. Vi är utbildade och rekomenderade av Benders. Vi är rekomenderade av Monier och medlemmar i Moniers Takpartner club.

Marknadens bästa  priser och garantier.

Våra takläggare är utbildade och har lång erfarenhet. Vi arbetar effektivt och lägger många tak! Därför kan vi erbjuda mycket förmånliga priser. Vi har marknadens bästa garantier på tak. Vi lämnar 15 års garanti på arbete och upp till 30 års garanti på material.

Fullt fokus på ditt projekt.

Vi utför ett uppdrag i taget. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och att lämna varje uppdrag med en nöjd kund.

Betongpannor finns i många olika utföranden och kulörer. På bilden från Östermalmsgatan 73 syns en Terracottaröd takpanna med blank ytbehandling. Vi har provpannor i alla kulörer och utföranden som man kan låna hem. Taket är en stor del av fasaden och ska förutom att vara tät även se bra ut!

Vi byter ditt tak i 6 enkla steg

En god affär utan krångel - så här går det till...

Kontakta oss via vårt formulär

Full fokus på ditt projekt - kontakta Villaverket

Låt oss ta hand om ditt tak! Vi vet hur ditt takbyte blir en enkel och god affär.  Vi svarar gärna på frågor och hittar en lösning för just ditt hus.  

Telefon: 0141 - 10 10 40   |   Adress: Klockarevägen 47, 591 50 Motala

E-post: villaverket@gmail.com